INLOGGEN
«»

Afscheid

( Dit schreef ik voor mensen,
die dit overkomen is)


Afscheid

Je laatste zucht
met je hand in de mijne.

Helaas moet ik je laten
gaan, het doet pijn en ik voel verdriet
in mijn hart.

Het is over, het samen zijn in ons leven.

Je hebt mij vertrouwen, liefde
en respect getoond.

Nu moet ik alleen verder in mijn leven
in een andere vrijheid.

Nooit zal ik je vergeten, mijn lief
in het leven.

Het is stil, nu sluit ik je ogen.
Ga maar....

Voor altijd blijf ik van je houden
en dromen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Afscheid ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.