Voor Ellen

Gerna Kempers

Zij was de zon en ik de regen,
zij verdichtte mij--
en aan ons beide zijn verschenen
twee heldere sterren op rij.

Die staan nu schitterend in de lucht
in hemelse vlucht,
't universum is groot, eindeloos groot,
maar zij is dood.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gerna Kempers (Actief sinds: 16-01-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor Ellen’ van Gerna Kempers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.