wanneer?

JACK MULDER

Nu, we hebben het weer gehoord
veel wordt weer de grond ingeboord
Het is nu luisteren en aanvaarden
alles taxeren met de juiste waarden
-0-
Eigenlijk is het moeilijk om optimist te blijven
want veel gaan wij nu ondervinden aan onze lijven
Veel van ons geld verdwijnt naar het buitenland
en nergens is er een onderpand
-0-
Alles is weer terug te vinden in ons verleden
behalve de toevoer van mensen met andere zeden
De politie hoort daar hard tegen op te treden
hoort de goede tijd dan zo lang tot ons verleden
-0-
Waarom betalen ze de zorg niet beter voor hun vele werk
als er weer eenheid is staan we weer sterk
Nederland staat met 10’ jaar niet meer op de kaart
want wij moeten ons nu aanpassen, is dat het waard?
-0-
Maar toch als optimist ten top sta ik nu weer op
en wij Nederlanders moeten weer naar de top
Zolang ik nog leef zal ik het meemaken
dat de driekleur weer wappert van alle daken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

JACK MULDER (Actief sinds: 22-02-2021)

Informatie bij het gedicht

nog even en dan komt mnm boek uit

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘wanneer?’ van JACK MULDER zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.