INLOGGEN
«»

Lenteachtige ondeugd


lenteachtige ondeugd


in de lach
op het terras klinkt
lenteachtige ondeugd
op deze eerste rokjesdag

onwennig bloot
trotseren benen
met uitdagend flair
gepasseerd winters wit

ze blozen niet eens
als hakken blijven steken
tussen de kasseien
waar meeuwen altijd eten

speels waait de wind
verblindt laagstaande zon
de jeugdige parade
met lente als hun gade


wil melker
28/03/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lenteachtige ondeugd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.