Zandwedstrijden voor kinderen

Dakoyria

Ik had die lieve kids wel een grote ruiker
in hun handen willen stoppen...
Wat zijn zij feitelijk nog? Klein ja wel,
maar geen poppen!

Bij die kinderen ook al ultieme zang-
wedstrijden... Kijken doe ik dan wel,
toch niet graag die mijden
Strakke lijfjes, door de vele stress

Wie won er uiteindelijk en was het best?
Ikzelf vind ze allemaal even leuk en goed
Wat zou ik een bar slechte jury wezen...
Zo jong nog en al zo streng beoordeeld!

Is dat eigenlijk wel goed voor hun gemoed?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zandwedstrijden voor kinderen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.