INLOGGEN
«»

Black Friday

We mochten ons even gelukkig prijzen,
brain wash aan voordelen, op emoties inspelen,
keuze stress laat ons vergrijzen.

De voordelen moeten nieuwe energie geven,
warm aanbevolen door de middenstand, na inflatie doen zij de oude voorraad van de hand,
de koopjesjagers zijn bedreven.

An offer you can’t refuse,
altijd de beste deal, bij de minima knaagt het aan de ziel,
de prijzenjojo is een beetje diffuus.

Een prijsplafond kan rust creëren,
commercials kunnen dan vervallen, inflatie zal dalen,
de consument zal opveren.

Of wachten wij op de volgende uitverkoop,
voor de reclamewereld gouden tijden, zij laten ondernemers strijden,
de kip met de gouden eieren is een gordiaanse knoop.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Trijan
Actief sinds: 22-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Black Friday’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.