Allemaal kooien !

Dichterbijblij

Allemaal
kooien !

Om wetenschap,
nieuwsgierig
uit te vlooien !!!

Half of heel
te martelen !!
Ik zal jou ook
eens laten
spartelen !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 23-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Op TV kunnen ze ook niet nalaten dat te tonen ! Wetenschap kun je ook heel anders vergaren ! Bij voldoende tijd schrijf ik het beste wetenschapsboek ! Het zal de universitairen niet bevallen !! Ze moeten zelf echt flink, sportief, aan het werk ! Ik schrijf op de laatste plaats voor hen ! De bescheidenen zullen toch de eersten zijn !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Allemaal kooien !’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.