benoem je de stilte

wil melker

eindelijk benoem
je de stilte
in woorden die
tekenen voor verdriet

jouw ruimte
was zijn gebied

Laat de regen
je schoonwassen

weer verrassen
zonder grenzen
met eigen wensen

jouw gebied
geeft geen ruimte
aan zijn verdriet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘benoem je de stilte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.