INLOGGEN
«»

Stil verdriet

Zie een stil verdriet

Een verdriet die verder niemand ziet

Ogen met vragen kijken mij aan

Hoe moet ik toch verder in mijn leven gaan

 

Ik kijk terug en glimlach naar haar

Als je mij nodig hebt, dan ben ik daar

Stille woorden, geen letter gezegd

enkel twee knikjes, en de deal is beslecht

 

Een begrijpende blik, een vol met pijn

Een die weet, als de tijd daar is, ik daar zal zijn

Niet meer te redden, lichaam is op

Radeloosheid, machteloosheid, zingt door je kop

 

Ik weet dat het genoeg is, je lijden is groot

De enige vriend die je hebt, dat is nu de dood

Ook al kan ik je niet missen, toch gun ik je die vriend

Een rustig heengaan, dat is iets wat jij verdiend.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Conny de Jong
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stil verdriet’ van Conny de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.