INLOGGEN
«»

Waarom mijn kind

 Blijf ik je zoeken, wil weer bij je zijn
 maar ik weet toch dat ik je niet meer vind
 geen weg weet ik gewoon met de pijn.

 Ik mis je snoet en ons samen zijn
 alleen nog in ons hart
 dat te weten vervult me zo met smart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

Ik blijf je zoeken. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waarom mijn kind’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.