Koud om me heen

summerblondje

 achtervolgd door het verleden
 nu staat ze in het heden
 angsten ken ze niet meer
 alles in haar deed zeer

 achtervolgd door het verleden
 ze kijkt niet meer om
 al haar problemen zijn voorbij
 ook eens voor mij

 achtervolgd door het verleden
 ze zingt een lied
 steeds hoger en hoger
 klinkt haar verdriet

 achtervolgd door het verleden
 mensen doen er niet meer aan toe
 ze is het wachten zo moe
 ze zal gaan

 achtervolgd door het verleden
 nu is ze waar ze wil zijn
 mensen om haar heen
 houden haar vast en op de been

 achtervolgd door het verleden
 alles wat ze gedaan heeft
 komt weer naar boven
 maar ze is gelukkig en leeft!

 achtervolgd door het verleden
 niemand kan haar meer raken
 haar hart is van steen
 nee geen komt er meer doorheen..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Koud om me heen’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.