WAT IS HET POBLEEM ???

Dichterbijblij

WAT IS HET
PROBLEEM ???

Louter dat jij,
in je kracht,
nog te matig
verscheen !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 19-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Levenskracht=in de 1e plaats zoals van De Liefde zelf, positieve, verzorgende energie, ook de romantische liefde (anders komt er nooit een kind en leer jij niet op de aarde) ! Alleen met kracht kun je bereiken ! Daarom werd Paulus uitgekozen, die meer deed dan de overige apostelen ! Heb respect voor die keuze van Christus, een volmaakte keuze !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘WAT IS HET POBLEEM ???’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.