Piet

wilfried wouters

Nu Zwarte Piet is wit gewassen, ontdaan van alle koloniale uitwassen, staat zij op het balkon van het Stadhuis naast Sinterklaas te blinken al had men haar beter kunnen schinken.
Nu is Piet lid van de LBGTQ en ook nog woke al houdt hij zij van wat gestook. Piet kruipt nog steeds door de schouw, als man als vrouw en klimt er zwart weer uit als de Piet waar ik van hou(w).

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wilfried wouters (Actief sinds: 10-05-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Piet’ van wilfried wouters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.