Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Sinterklaasgedichten & sinterklaasgedichtjes

Je vindt hier een overzicht met de mooiste sinterklaasgedichten en kleine korte sinterklaasgedichtjes voor sinterklaas en over sinterklaas, het sinterklaasfeest en alles wat daarmee te maken heeft. Bekijk de sinterklaas gedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi sinterklaas gedichtje tussen dat voldoet aan je wensen! De meeste gedichten hebben met het sinterklaasfeest zelf te maken, maar er zijn ook gedichtjes die alleen gaan over zwarte pieten, het paard van sinterklaas of de lekkernijen die er tijdens de sinterklaastijd worden gegeten. Kun je het hier niet vinden?.. kijk dan eens in de andere rubrieken met sinterklaas gedichten.Sinterklaasgedichten - soorten, informatie en uitleg

De sinterklaasgedichten rubriek is één van de meest gelezen gedichten rubrieken op deze website, en dan vooral in de maand november en aan het begin van december, vlak voordat het sinterklaasfeest losbarst! Leuk dat ook jij sinterklaas gedichten aan het lezen bent, om wat van reden dan ook... Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn, omdat je bezig bent met een surprise voor sinterklaas, waarbij je een sinterklaasgedichtje wil toevoegen. In deze rubriek kun je dan inspiratie opdoen voor een eigen gedicht. Naast deze Sint rubriek hebben we nog zes andere rubrieken met sinterklaasgedichtjes, onder andere over zwarte pieten, pakjesavond, het paard van Sinterklaas, en gedichten speciaal voor bij sinterklaas surprises. Kijk bij de gerelateerde rubrieken als je het in deze algemene rubriek met gedichten over en voor sinterklaas niet kunt vinden. Wellicht vind je het dan wel in één van de andere Sinterklaas rubrieken.

Sinterklaasgedichtjes insturen naar ons?

We ontvangen uiteraard graag ook jouw sinterklaasgedichtjes en gedichten! Deze kun je heel eenvoudig zelf opstellen / insturen via de pagina 'Gedichten maken / insturen'. Vrijwel alle ingezonden gedichten plaatsen we ook op de website, zowel van bekende dichters als van minder bekende dichters, en zowel van jonge dichters als van oude(re) dichters. Waar wacht je dus nog op..., schrijf nu ook een sinterklaas gedicht, en toon je gedicht aan heel veel Nederlanders en Vlamingen! Je ontvangt een bevestiging als je sinterklaasgedichtje is ingezonden, maar ook als deze geplaatst is (na keuring door de redactie). Ook namens de Sint danken we je voor al je inzendingen.