thuiswerk huiswerk

de klif

thuiswerk
huiswerk
hell

niks is erger dan
thuiswerk
huiswerk
hell
vroeger was dat zelf een staf dat
thuiswerk
huiswerk
hell
dus waarom hebben we dan nu allemaal
thuiswerk
huiswerk
hell
betdenk school is niet om te slapen den is thuis niet voor
thuiswerk
huiswerk
hell

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

de klif (Actief sinds: 09-04-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘thuiswerk huiswerk ’ van de klif zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.