geliefd

Marije Scheffer

Lieve oma,

Wat was je geliefd,
Als dochter door je ouders, jij was hun kleine meid

Wat was je geliefd,
Als zus door je broers, in leven en dood altijd verbonden

Wat was je geliefd,
Als vrouw door je echtgenoot, zoveel jaren samen in geluk

Wat was je geliefd,
Als moeder door je dochters, met beide een hechte en liefdevolle band

Wat was je geliefd
Als schoonmoeder door je schoonzoons, zij stonden altijd voor je klaar

Wat was je geliefd,
Als oma door je kleindochters, en als oma Tiny door de kleintjes

Wat was je geliefd
Als tante, nicht en soulmate, een steun en toeverlaat

Wat was je geliefd
Gewoon als Tiny, los van al je rollen, een prachtige positieve vrouw

Wat ben en blijf je geliefd,
In onze gedachten en herinneringen
Jouw liefde nemen we altijd met ons mee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marije Scheffer (Actief sinds: 24-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘geliefd’ van Marije Scheffer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.