Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Overlijdensgedichten (opa's en oma's)

Gedichten en gedichtjes over het overlijden van opa's en oma's, grootouders, grootmoeders en grootvaders en voor overleden opa's, oma's, grootouders, een grootmoeder of een grootvader van iemand anders vind je binnen deze rubriek op Dichters.nl. Deze gedichten zijn onder andere geschreven door mensen van wie hun opa en/of oma is overleden en door mensen die iemand in hun omgeving hadden van wie de opa of oma (of beiden) zijn overleden. Gedichten over en ten behoeve van overleden ouders of algemene overlijdensgedichten vind je in de andere rubrieken met overlijdensgedichten (zie het rubrieken overzicht).

Heb je zelf één of meerdere overlijdens gedichten over opa's en oma's, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!