De wereld draait door

Trijan

Onze achteruitkijkspiegel raakt beslagen,
Mooie herinneringen verdwijnen in diepere lagen,
Pijnlijke herinneringen zijn net als een heldere ster,
Duidelijk aanwezig ook al zijn ze ver,
Je beloofde altijd over ons te waken,
En daarin nimmer te verzaken,
Soms ervaren wij hindernissen,
Of zullen wij achter het net vissen,
Tegenslagen horen bij het leven,
Maar dat kan ook weer mooie kansen geven,
Boven geniet je waarschijnlijk op je roze wolk,
Wat je naar ons roept daarvoor bestaat nog geen tolk,
Beantwoorden van onbeantwoorde vragen,
Daarin zullen wij nooit slagen,
Wel dat wij als gezin hecht zijn,
En wij verdragen gezamenlijk alle pijn,
Daarnaast ga ik nog altijd prat,
Op jouw uitspraak dat je een mooi leven hebt gehad.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 24-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trijan (Actief sinds: 22-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De wereld draait door’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.