De Heilige Graal ....

Dichterbijblij

De Heilige
Graal ....

Voor bedrijven ??
Toekomstig steeds maar
afhankelijk medicinaal
in te lijven !!
De ware toekomst,
alleen preventief
goede levenswijze !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 21-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Voornamelijk curatief is onhoudbaar duur en loopt stuk ! Toekomst met accent op preventief ! Zal wel moeten ! De meeste mensen zijn niet echt serieus geïnteresseerd in gezondheid en doen er amper iets voor ! Vnl potverteren ! Dat concludeer ik na mijn meer dan 50 jarig beroep betr. natuurlijke genees- en leefwijze ! Boek komt, zonder illusie !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De Heilige Graal ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.