VIEREN (2) !!!

Dichterbijblij

VIEREN (2) !!!

De eenzaamheid,
vergeefs verlangend,
niet langer,
in stilte te
laten gieren !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 19-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Door teveel verplichtingen, en bijkomen daarvan in de vakantie's door werkenden, verblijven ouderen-gepensioneerden te veel in voortdurende eenzaamheid ! Die verplichtingen zijn vaak als gevolg van doorgeslagen baasspeler-overheid !! Als super-levensverzuurder ! De elite zorgt intussen goed voor zichzelf !! Liefdeloos als egoístisch-hopeloos !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VIEREN (2) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.