Help mij

Nathan Schorer

 help mij,
 ik zit te baden in het zweet
 help mij want ik heb aids

 het was op een zonnige vrijdagmiddag
 ik ging naar de dokter
 want er was iets vreemd met mij aan de hand
 ik dacht, ik had gewoon een griep
 ‘maar nee’, zei de dokter
 ‘je hebt de ziekte aids’
 ik keek de dokter aan, ik slaakte een kreet
 ik heb aids

 help mij,
 ik zit te baden in het zweet
 help mij want ik heb aids

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathan Schorer (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Over een ik-persoon die te horen kreeg dat hij/zij aids heeft. tekst: Nathan Schorer ©2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Help mij’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.