Paden van gedachten

wil melker

 het is spel
 je ziet hoe snel
 de ballen gaan
 de lijn voorbij
 punt voor jou of mij

 jij daar in de zon
 ik op mijn balkon
 denken aan elkaar
 weer gescoord weet je
 wie bij wie nu hoort

 we vlechten paden
 van gedachten
 ontmoeten zo elkaar
 soms sta ik te wachten
 jij bent vaak wat later klaar

 ik steel tijd en jij
 vertraagt de uren
 we beschermen ons
 met muren waar
 niemand over kijkt

 het is ons rijk
 mijn heersen heeft
 te veel verleden
 jij bent de koningin
 en ik woon bij je in

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

27/06/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Paden van gedachten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.