Het witte doek

wil melker

 mijn penselen
 hebben angst voor het bewegen
 vrees om plein en straat te vegen

 kleuren schromen
 zich te laten zien zij vloeien niet
 maar blijven aangelijnd

 het witte doek
 voelt koel in het ontvangen
 van de eerste schetsen

 ten langen leste heb ik
 mijn ezel in de tuin gezet
 wind en lentezon deden de rest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het witte doek’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.