Dromen

Pancreas

Ik kan niet slapen, ik kan niet slapen, ik kan niet slapen deze nacht.

Het wil dus maar niet lukken en dat had ik niet verwacht.

Ik wil van alles dromen, nee is mij te gek.

Dromen over mooie vrouwen, of over een bijzondere plek.

Of dat ik de winnende maak in de finale Champions League.

En een giga rockster zijn, lijkt mij ook wel magnifiek.

Maar kan de slaap niet vatten, op mijn kussen lig ik stil.

Wie kan mij helpen slapen, en dromen zoals ik dat wil...?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pancreas (Actief sinds: 30-11-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dromen’ van Pancreas zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.