O. D. K.

Inge Depauw

Op de kast ligt de trofee van een avontuur dat plaatsvond op een door bekenden uitgebaat jachtterrein. Ik was er niet bij, maar vroeg naar een gewei (niet dat ze het beest daarom omgelegd hadden) waarmee ik een landelijke sfeer wou oproepen in mijn arbeiderswoning te Antwerpen-stad.
Nu liggen hier twee grote stukken been die een dier sierden en functie gaven. De kleintjes lopen hopelijk nog rond.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Inge Depauw (Actief sinds: 03-09-2020)

Informatie bij het gedicht

Deze tekst behoort tot "dagboek VERBLIJF IN DE ARDENNEN" waar het valt onder "In de Ardennen, hoofdstuk 6".

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘O. D. K.’ van Inge Depauw zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.