Hollandse Luchten

Willemien

In het land van zon en Hollandse luchten
zoek ik tederheid en liefde
die mijn schaduw vangen kan.

Uitziend over de dijk
voel ik mijn adem
de wind draagt een wieg vol witte wolken.

Plotseling
donker en langgerekt daar
een schaduw

verbonden met het kwetsbare
van er zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willemien (Actief sinds: 22-01-2016)

Informatie bij het gedicht

Een van mijn gedichten uit het Boekje Willemientjes

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hollandse Luchten’ van Willemien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.