Te vroeg geboren

Pastor

De natuur is drie weken
te vroeg zei de weerman
het is best raar
want vannacht
heeft het nog gevroren

maar vandaag op de fiets
negen februari
richting Wassenaar
ontdooide ik
gekleed in purper paars
wisten jullie mij
te bekoren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pastor (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Te vroeg geboren’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.