Het ritme van je hartslag

Elise

Als het leven danst op het-
ritme van je hartslag
als je dromen vormen-
aannemen van je passie
en je liefde

De natuur leeft in je ziel
de hartslag van moederaarde
wij volgen haar-
allen zijn wij met elkaar
verbonden




Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

22-9-2021 Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het ritme van je hartslag’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.