Soul

Vrouwke

Soul.

Soulmuziek
stamt uit de jaren zestig.
>>>>>Ken je Joe Tex, Marvin Gaye,
>>>>>Otis Redding, Betty Wright?
Ze zingen
met heel hun ziel
over de liefde.
Het zijn diepgevoelde emoties
van verlangen
waar de liedjes over gaan.
>>>>>>>Je kunt er heerlijk op slowdansen
op een feestje
in een donkere kamer.
>>>>>>Je houdt je danspartner close tegen je aan
en schuifelt op 1 tegel
totdat je bent uitgesjanst op die dans.

>>>>>>>>>sjansen>>>>>>is dat souldansen>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 31-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

augustus 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Soul’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.