Pleister

forest fairy

Ik heb een doosje pleisters voor je hart mee
Daar heeft iemand een hap uit genomen
En nu is je hart 2 maten afgevallen
Te klein om lief te hebben
- en die slang die je gebeten heeft
Die zal ik terugbijten en haar gif opdrinken
En dat zou mij wijzer maken
Dat jongens die slagen lokken dom zijn
En je nooit om hen moet zitten mokken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

forest fairy (Actief sinds: 20-04-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pleister’ van forest fairy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.