Liefde is een octopus

Roel van Ekeris

Dansende gelukstranen
Waarbij liefde zich mag wanen
Invoelbaar geluk
Bij het geven van een bloemstuk

Een regenboog na de zondvloed
Het hart voelt nieuwe liefde en warmtegloed
Blozende wangen maken bevangen
Het leven mag naar geluk verlangen

Een pianist speelt voor haar zijn lied
Het opgewekte gevoel dat tranen achterliet
De bevlogenheid in een kus
Liefde is een octopus

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 13-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde is een octopus’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.