Gesloten ogen

Joris Olivier



Achter mijn gesloten ogen
bewaar ‘k zo naar verlang,
herin’ring vervlogen tijden,
zie ‘k beelden ‘k naar hang.

Ik zie de ronde vormen
ik mis, nog zo naar smacht,
vormen beî mijn handen
willen omvatten, zo zacht.

Dan voel ‘k weer die passie,
ik node mis al te vele jaren,
een gemis ‘k niet aan wen,
‘k weer verlang te ervaren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 03-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gesloten ogen’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.