Mijn hart op jouw tong

Zywa

Hoe ruik jij, hoe zacht veert
jouw huid, kust jouw mond
mijn hart op jouw tong?

Is er nog vaste grond
waarop ik veilig ben, anders
dan onder jouw voeten?

Zal ik je schrijven
over jouw ogen, dat
ze mij neersloegen

en ik niet wil
maar niet anders kan
dan op jou wachten

jouw blik op mij
een woord tot mij
de topjes van jouw vingers

waarvan ik droom
en niet kan slapen
van angst en verlangen

zelfs verliefd
op dit gestamel
van mijn geluk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel "Debuteren moet je leren"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn hart op jouw tong’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.