IK ZOU NIET ZONDER WILLEN LEVEN !!!

Dichterbijblij

IK ZOU NIET
ZONDER
WILLEN
LEVEN !!!

God de Vader mij
intensheid
heeft
gegeven !!!

Niets missen !!!
Zelf ellende,
kan zich
niet
vergissen !!!

Na scheiding,
inhalend,
nog intenser
zullen
kissen !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘IK ZOU NIET ZONDER WILLEN LEVEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.