mijn liefste

godschalk ludo

Mijn liefste mijn

Mijn liefste mijn, wat is het fijn om bij jou te zijn
Dat zou ik luidkeels lachend kunnen zingen
Door de velden willen huppelen en springen
Samen door de lucht vliegen hand in hand
Om daarna onszelf te koesteren
Te plodderen in het warme mulle zand
Laat dan voor mij de natuur maar gaan
En hopen dat het niet eindig is en nooit gedaan

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mijn liefste ’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.