steeds vaker kleuren groeit

wil melker

ik zie de wei
die jij en ik
steeds groener
vinden van nabij


we bloeien bloemen
in het gras dat
ongemaaid steeds
vaker kleuren groeit


belegen plekken strekken
zich in het verlaten
ze wiegen op in
samen praten met de zon


jij bent mijn wilde blom
in het groen-blauw van je ogen
vind ik je overal, kom naar je toe
wij zijn de zomer nog lang niet moe

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘steeds vaker kleuren groeit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.