Jouw medeweten

wil melker

 de weg leek
 zo bekend
 ik liep alleen
 jouw medeweten
 had vergeten
 me mijn schaduw
 mee te geven

 de hemel was
 weer sterrengroot
 de maan stond vol
 en bol van vroeger
 toen romantiek
 nog alle kansen had
 bewust de tijd vergat

 even vrij en
 harten jagen
 ogen vragen mij
 de glimlach
 zingt verleidelijk
 haar melodie
 raakt met magie

 in de betovering
 waarbij ik jou
 door haar verving
 ontsnapte ik voor
 even aan wat
 ik ooit mezelf
 had gegeven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw medeweten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.