Magie met lentelicht

wil melker

 zag je naderen
 op marmerwit
 een rode roos

 in het decor
 van blauwe lucht
 magie met lentelicht

 zonnig straalden
 donkere ogen het
 slanke halsje iets gebogen

 neusje in de wind
 je verschijnen was het
 dansen van een kind

 het is jouw lach die
 mij betoverd heeft
 mijn mysterie zo lang ik leef

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Magie met lentelicht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.