Het haar wat rood verschoten

wil melker

 zag je dat ik liep
 holde en sprong
 dat alle mensen
 klapten want ik zong

 een melodie
 zo uit de lucht geplukt
 met tonen op de vlucht
 het refrein is ook gelukt

 ik zocht naar ogen
 een mond die bij
 mij paste die ook
 zo heerlijk lachte

 ik zag je staan
 het haar wat rood verschoten
 je keek me aan en hebt
 de anderen opzij geschoven

 je liep en holde
 sprong zo in mijn armen
 de mensen klapten luid
 samen deden we de wereld uit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het haar wat rood verschoten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.