Stilte in mijn hoofd

wil melker

 k zoek stilte
 in mijn hoofd
 geef mij antwoorden
 op vragen die door
 mijn koppie razen

 wil onderduiken
 de contacten sluiten
 er voor niemand zijn
 zo dat mijn pijn
 in rust kan helen

 ik mijn bron
 kan vinden
 greep krijg op
 de dingen en het
 leven weer kan delen

 heb me kwetsbaar opgesteld
 gegeven zonder nemen
 mijn energie is afgepeld
 zoek nu stilte in mijn hoofd
 omdat mij vrijheid was beloofd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stilte in mijn hoofd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.