INLOGGEN
«»

eind goed al goed

 eind goed al goed

 donkere gedachten zijn voor niemand goed
 dienen niemand tot gelukkig zijn
 weten hoe je het licht terugtoveren moet
 is iets wat ik wil maken mijn

 maar moeilijk moeilijk is het wel
 begrijp me goed als ik u vertel
 dat het voor mij ook niet vanzelf gaat
 en het even duurt eer het op papier staat

 maar als ja als het er dan is
 kan ik tevree zijn met mijn goed
 kan ik gerust ook slapen gaan
 en dromen over hoe het moet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

knoopt het in uw oren Auteursrechten
Op dit gedicht ‘eind goed al goed’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.