Dansen in een wilde duizeling

Willem Bernardus Tijssen

Natuurlijk zweeft je ranke hand
boven dit witte dromenland.
De dingen kleuren anders aan
dan ze in werkelijkheid bestaan.
Penselen zonder aarzeling
dansen in wilde duizeling.
De ongetemde kleurenhoos
die opstijgt uit de Pandoradoos.
Doopt alledaagsheid in een tint.
Een pasgeboren wonderkind.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 25-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dansen in een wilde duizeling’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.