de kleur van het leven

godschalk ludo

De kleur van het leven

Soms wil je het vragen ,
soms ben je het kwijt,
de kleur van het leven,
de kleur van dankbaarheid.
Het leven geeft ons duizend geuren,
Het leven is soms sereen en stil.
Dan geeft het ons weer duizend kleuren,
en dat is alles wat je wil.
In kleur blijven we verder dromen,
geluk is dan zeer nabij.
Fladderend in kleuren verder dromen,
een heerlijk leven voor jou en mij .
Kijk rond, ruik en geniet,
De kleurigheid van een goed leven,
maar vergeet je eigen hemel niet.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de kleur van het leven’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.