Twee een zijn

wil melker


twee een zijn


wij hebben
de afstemming
gemaakt door
elkaar aan te kijken

proberen te
begrijpen wat en
hoe je denkt
in basisvergelijken

genieten in
openstellen van
rust en vertrouwen
in van elkaar houden

vingers raken
maken contact
verdiepen centrums
in samen verplaatsen

moduleren
energie voor
opslag en gebruik
in twee een zijn

in de les van
corona is ego
noodzaak om daarna
duurzaam samen te gaan


wil melker
22/04/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 22-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Twee een zijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.