INLOGGEN
«»

Kritisch monsteren

Zij monstert uiterst kritisch mijn nieuwe stuk
vloer Goed gelegd, vindt wel zij en het motief
nogal stoer...

Maar die kleur... die moest toch passend zijn?
Dit is toch geen grijs; eerder dan beige-achtig
Ik ervaar haar weer eens als nogal eigenwijs

Potdikkie, het is toch mijn gekozen vloer
Inmiddels ken ik haar, met dat eeuwige
commentaar, vrijwel toujours

Langs mijn brede rug wi ik het laten glijden
in plaats van energie te stoppen in het haar
bestrijden Niet langer lijden, zij bekijkt het
maar!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kritisch monsteren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.