Gehouden zijn aan modekleuren

Dakoyria

Zij zocht zich nog een wit vest; zo fijn te
combinern met de kleding die er nog hangt
en rest
Zij ziet het al helemaal voor zich; zo uiterst
tevreden in haar fantasie Meest wel kleurrijk
maar nu dus even niet

Je kunt het vergeten nu volstrekt andere
tinten in de mode zijn Het gebeurt je helaas
wel al te vaak
Wat toch is er mis met het neutrale wit?
Vast wel ergens te verkrijgen voor heel veel
geld, wat zij dan helaas niet voldoende bezit!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gehouden zijn aan modekleuren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.