PAARD-KUNSTJES-DRESSUUR !!!

Dichterbijblij

PAARD-
KUNSTJES-
DRESSUUR !!!

De dwingeland,
in zelf-
onbeheersend
bestuur !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Eigenlijk niet om aan te zien !! Doe dat een paard niet aan, als je echt van het edel dier houdt !! Het deugt zeker niet ! Evenmin in politie-hulpjes-zin ! Walgelijk, zo'n dier, in opgewonden mensenmenigte in gevaar te brengen, alsook als mensen-vernietiger ! Een echte mensen-oorlog-uitvinder !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘PAARD-KUNSTJES-DRESSUUR !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.