Jack, het paard

Wichard de Krijger

Jack, het paard

Mijn maatje in de bak
Stond op zijn gemak
Naast mij in zijn eigen ik
Gaf zoveel in een ogenblik

Je was er in volle acceptatie
Van alles wat ik daar was
Verleende mij gratie
En ik kende je pas

Gaf me vriendschap
En vertrouwen
Voor een volgende stap
In mijn bouwen

Bleef naast me staan
Met m'n lot begaan
Voel ik een traan
Van blijdschap

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wichard de Krijger (Actief sinds: 04-02-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jack, het paard’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.