Vught,paradijs voor plegers van ontucht

Analfabeter

Geachte lezers van mijn gedichten in deze rubriek.
Zoals u ongetwijfeld weet is een pedo geen crimineel maar patiënt want meneer is ziek.
Zelf heb ik twee jaar doorgebracht in de extra beveiligde inrichting in vught.
Mocht helaas met eigen ogen zien dat dit een paradijs is voor plegers van ontucht.
Ik zat daar ook niet voor niets.
Excuses aan eventuele eigenaren,ik maakte mij stelselmatig schuldig aan het ontvreemden van een fiets.
Door dat stelselmatige kwam ik op de afdeling isd naast de ebi.
Individuele aanpak stelmatige daders,twee jaar behandeld als een baby.
Eigen schuld,dikke bult,moet ik ook niet zeuren.
Wil wel wereldkundig maken wat ik daar allemaal zag gebeuren.
Werd verplicht om samen te werken met zo'n smeerlap van een vader.
U raadt het al,mijn weigering maakte mijn verblijf door het personeel zwaar beladen.
Personeel van de grootste pedopartiij,niet van Nederland,maar wereldweid.
Door deze pedopamperaars heb ik tot mijn eindtijd scheit aan deze pedovriendelijke overheid.
Mij op de afdeling machinale houtbewerking tot samenwerking met zo'n smeerlap verplichten ?
Met een werkende cirkelzaag binnen handbereik is het moeilijk geen dodelijke schade aan te richten.
Vervolgens zag ik de moordenaar van nicky verstappen met een paar man personeel als beveiliging geregeld over het terrein lopen.
Gepamperd met extra zorg,privileges,betere huisvesting, omdat ze zogenaamd ziek zijn,dit land is straalbezopen !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vught,paradijs voor plegers van ontucht’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.