INLOGGEN

Gedichten over misbruik

Je vindt hier een overzicht met de beste gedichten over misbruik. Helaas komt misbruik nog steeds voor, en dus worden er gedichten gemaakt over misbruik, misbruikt zijn, misbruikers en gerelateerde onderwerpen.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over misbruik, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


Verbeter de wereld ..... .. .. ....! 1 volledige hand 
AFGESLACHT !!! Alleen naar huis 
Bassie en adriaan........ Borderline 
Boze Engel Buikslot 
DADER EN .... dag iedereen dag 
Dank voor de mensen met ware inzicht De manipulatie kent geen gratie .. 
de meisjesfluisteraar de pijn in mijn hart 
De pooier kan ze niet aan December 
DOOR ELKAAR GERAMMELD !!! DRAMMEN !!! 
drijfjacht Drugmisbruik 
Een dag als alle andere EEN GIECHEL-GEK !!! 
Een meisje  Een miljoen mensen .... 
Een nieuw begin maken ! een schaduw 
elke vorm Emotioneel misbruik 
Emzara's klacht En ze was zo lief 
Fout en goed ! gebroken  
Gebroken Stilte, Geweven Hoop Geen moorden voor 
Gulpverlening Haat tegen deze zgn westerse rechtsstaat 
Herders her en der Het alarm ging af 
het lammetje Het onschuldigenlied 
Hij zei lieve dingen Ik ben gaan ruiken 
Ik haat je Ik wil erover zwijgen 
Ik wil vliegen In de bejaardensoos 
In de wacht Innerlijk lijden 
Je bent altijd te laat Jeugdzorg? 
Jezelf worden (3) .... Jong geleerd,oud gedaan 
Kent u hem nog,de vakantieman? Klas 3 2018 
Laat maar los Lik me alsjeblieft 
Loverboy maak me schuw 
Medemens weren ! MESSEN-VERBOD !!! 
MET GESPLETEN TONG .... Middeleeuwse vergrijpen 
Mijn eigen ik Mijn lieve dochter 
Misbruik  MISBRUIK (1) !!! 
misbruikt Misbruikt 
MISHANDELD DOOR .... Mistige kamer 
negatief nuances in scherpte 
Onlosmakelijk verbonden  Onrecht 
Patser Pedo,(het kwartje)viel ie? 
Populist ! Rauw bloed 
Recht (10) .... Recht(be)staat ? 
Schulden torenhoog ! Stadhuis ! 
Te diep te erg 
TEKEER GAAN !!! Telefonisch misbruik 
Troost Vader 
Valt er te verdienen? verkind 
VERRAAD (8) !!! Verward 
VOLLEDIG BIJ ÉÉN  voorbije tijd? 
VRIJHEID AFPAKKEN !!! Vught,paradijs voor plegers van ontucht 
WAT HOUDT ONS TEGEN (3) ??! WAT HOUDT ONS TEGEN (4) ??! 
Weggenomen onschuld You took 
zachtjes landen (Congo 2) Ze was maar 9 
Zij verkondigen de Leer Zomerwond 
[ Haar vrome vader ] [ Huichelaar ] 
[ Mijn verdriet gehuild ] [ Misbruik ] 
[ Oompje raakt me aan ] [ Papa's whiskeygeest ]